Dierenpark Amersfoort heeft succes met nieuwe speelse koers

DierenPark Amersfoort heeft in 2012 de focus gelegd op jonge gezinnen en het speelse karakter verder vergroot. Het park heeft dit jaar al meer bezoekers ontvangen dan vorig jaar. Ondanks de economisch zwaardere tijden blijft het park een geliefd uitje voor het hele gezin.

de Klim alles route
de Klim alles route

Klimparcours
De nieuwe koers van het DierenPark bereikte dit jaar een hoogtepunt met de opening van de Klim Alles-route. Via dit unieke parcours leren bezoekers de dieren op een heel andere manier kennen. Dagelijks balanceren jong en oud op een touwbrug boven de beren en klauteren zij door de volière. Volgend jaar zal het DierenPark de Klim Alles-route verder uitbreiden. Het park werd recent beloond met de titel meest kindvriendelijke dierentuin van Nederland.

Horeca
Het park heeft zich ook vernieuwd op het gebied van horeca. Het assortiment is aangepast en Restaurant de Boerderij is omgetoverd tot pannenkoeken gelegenheid. Ook staat er vanaf vandaag voor het eerst in het bijna 65-jarig bestaan van het park een oliebollenkraam op het voorplein. Oud-directrice mevrouw Vis nam de eerste DierenPark Amersfoort bol in ontvangst. Evert Sipkema leerde de fijne kneepjes van het vak aan de koks van het DierenPark, hij won meerdere prijzen voor zijn oliebollen. De ‘Oliebollen Drive Inn’ biedt zowel aan langsrijdend verkeer als aan de bezoekers van het park de mogelijkheid om van de oliebollen te genieten.

Meer informatie: www.dierenparkamersfoort.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *