D-reizen; Vakantieganger kiest komend jaar vaker voor vakantiehuis op rij-afstand

Door het economische klimaat worden consumenten extra prijsbewust en kiezen zij er steeds vaker om met de auto op vakantie te gaan. Zij gaan niet minder op vakantie, maar kiezen wél voor een bestemming dichterbij huis en zoeken naar een goedkoper alternatief. Een verblijf in een vakantiehuis past daar prima bij.

Mede daarom heeft D-reizen sinds deze week haar aanbod vakantiehuizen fors uitgebreid. Het aanbod bestaat op dit moment uit circa 40.000 vakantiehuizen; eind januari moeten dat er 75.000 zijn. Het extra aanbod dat recent via Micazu aan de D-reizen vakantiewinkels is toegevoegd, levert daaraan een belangrijke bijdrage.

Populaire accommodaties
‘Vakantiehuizen zijn, naast campings, de populairste accommodaties voor gezinnen met kinderen. Dat is voor ons nog steeds de belangrijkste doelgroep, vandaar deze uitbreiding’, stelt Steven van Nieuwenhuijzen, Algemeen Directeur D-reizen . ‘Een andere reden is dat de prijsbewuste consument duidelijk op zoek is naar een scherpgeprijsde accommodatie voor zijn vakantie. Met dit aanbod, waarbij wij op de site met diverse thema’s werken, maken wij die zoektocht voor de klant makkelijk.’

Voor elke doelgroep en portemonnee
Op www.d-reizen.nl/vakantiehuizen vindt de consument een breed aanbod aan vakantiehuizen, waaronder ook de particuliere vakantiewoningen van Micazu.nl. Alle populaire landen, van Nederland, België, Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk tot Oostenrijk, zijn vertegenwoordigd. Voor elke doelgroep en portemonnee is er iets te vinden: van een authentieke boerderij tot een luxe vakantiehuis of een gezinsaccommodatie op een vakantiepark. Ook voor groepen, bestaande uit meer dan twintig personen, zijn er vakantiehuizen. Door de praktische zoekmodule en de indeling op speciale thema’s vindt de consument op de site snel en gemakkelijk het vakantiehuis dat bij hem/haar past. De thema’s (onder verdeeld op land, luxe vakantiehuizen, vakantiehuizen met zwembad, vakantiehuizen in een stad) wisselen per seizoen. Ook diverse extra’s, zoals bedlinnen en kinderbedjes, zijn makkelijk bij te boeken. De vakantiehuizen zijn uiteraard ook in de 185 D-reizen Vakantiewinkels te boeken.

Meer informatie: www.d-reizen.nl/vakantiehuizen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *