Center Parcs en 24Kitchen organiseren samen een culinair weekend

Steeds vaker maken vakantieparken gebruik van evenementen om meer bezoekers te trekken en een bijzondere beleving te bieden. Center Parcs (en Albron) organiseert samen met 24Kitchen een culinair spektakel op De Eemhof in het weekend van 17 t/m 20 april. Het is de eerste keer dat een dergelijk culinair vakantieweekend wordt georganiseerd in Nederland.

Restaurant Nonna's op De Eemhof
Restaurant Nonna’s op De Eemhof

Gastronomisch paradijs
Alle dagen en avonden is er een uitgebreid programma verspreid over het hele park. Van informatieve seminars tot kookclinics en foodfilms. Van een delicatessenmarkt tot vragenuurtjes met 24Kitchen chefs en muzikale intermezzo’s. Er is voor iedereen wel iets unieks te beleven. Bezoekers kunnen tijdens dit culinaire vakantieweekend ontspannen doordat ze blijven slapen in een van de gezellige cottages op het park, terwijl ze genieten van het lekkerste dat de chefs van 24Kitchen te bieden hebben. Een ongekend goede combinatie voor elke lekkerbek en levensgenieter.

Center Parcs en Albron
Voor Center Parcs betekent het samenwerken aan een Gastronomisch Paradijs natuurlijk ook dat Albron wordt betrokken; die verzorgen immers de foodservice op de parken van Center Parcs. Zo verzorgt Albron dan ook een belangrijk deel van de culinaire ondersteuning. Robert Visser van Albron Leisure: “Tijdens dit event zullen de chefs van 24Kitchen Chef de Cuisine in alle restaurants van Center Parcs De Eemhof aanwezig zijn. Zij stellen speciaal voor dit weekend een exclusief en bijzonder menu samen met een vlees-, vis- en vegetarische mogelijkheid. Uiteraard krijgen bezoekers en gasten de recepten mee en geven de chefs (hiermee) een exclusief kijkje in de keuken.” Als specialist in de recreatiesector waakt Albron over de specifieke kenmerken van foodservice in de recreatie. Visser: “Naast de culinaire verwennerij waken wij natuurlijk ook over de bijzondere beleving en mooie verhalen.”

Primeur
24Kitchen is de enige food tv-zender van Nederland met 24 uur per dag programma’s over alles dat met eten en genieten te maken heeft. Nu organiseert 24Kitchen het eerste foodentertainment weekend van Nederland. Tijdens 24Kitchen&Cottages krijgen bezoekers de kans om 24Kitchen-chefs als Rudolph van Veen, Roberta Pagnier, Giovanni Caminita en Danny Jansen persoonlijk te ontmoeten. Maar er gebeurt nog veel meer.

Tickets zijn per cottage te koop en zijn verkrijgbaar vanaf €169 per persoon (€56 p.p.p.n.). Vanaf 28 november zijn ze te bestellen via www.24kitchenandcottages.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *