Caravan Salon Düsseldorf krijgt er twee nieuwe hallen bij

Kamperen onder druk? De grootste Duitse caravanbeurs in Düsseldorf lijkt er geen last van te hebben en breidt dit jaar uit met twee hallen. Met deze aanvulling beslaat CARAVAN SALON meer dan 190.000 vierkante meter, verspreid over elf hallen en het buitenterrein.

campingsalonDe extra hal 5 wordt gevuld met caravans en campers; Hal 7 herbergt de Caravan Salon Club en exposeert o.a. een grote diversiteit van oldtimers uit de kampeersector.

Nieuwe trend: bestelauto’s
De voertuigcategorieën ‘bestelauto’s’ en ‘vans’ vertonen sinds enkele jaren een duidelijke groei. Deze compacte voertuigen zijn zowel bij families als bij koppers in alle leeftijdscategorieën uitermate populair daar ze ook in het dagelijkse leven te gebruiken zijn. CARAVAN SALON speelt in op deze trend door voor het eerst de gehele hal 12 voor deze klasse beschikbaar te stellen.

Verbreding: kanowereld en e-bikes
Een hoogtepunt voor de bezoekers is in 2014 zonder twijfel de ‘CARAVAN SALON Kanuwelt’. Op het buitenterrein tussen de hallen 11 en 15 is een zweem van avontuur en wildernis te vinden als men zich met kano’s en kajaks in de stroom begeeft. Hier wordt het gehele gezin uitgenodigd om te genieten van de fascinerende kanosport. De bezoekers mogen zich direct op het water begeven om zo het actieve outdoor-gevoel aan den lijve te ondervinden.
Op het buitenterrein tussen de hallen 5 en 9 hebben de bezoekers bij het eBike-parcours de gelegenheid om de rijeigenschappen van elektro-bikes, elektro-scooters en eco-movers uit te proberen en kunnen ze een persoonlijke advies van de producenten krijgen.

Samenwerking: TourNatur
Parallel vindt tijdens het tweede weekeinde (5 tot en met 7 september) wederom de wandel- en trekkingbeurs TourNatur plaats. In hal 1 worden meer dan 5.000 wandelbestemmingen gepresenteerd terwijl in hal 2 de nieuwste uitrusting voor wandelen en trekking inclusief advies van professionals te vinden is.

Vakdag
CARAVAN SALON DÜSSELDORF 2014 is van zaterdag 30 augustus tot en met zondag 7 september 2014 dagelijks van 10 tot 18 uur geopend. Voor vakbezoekers en mediavertegenwoordigers is de beurs al op vrijdag 29 augustus geopend.

In principe is de beurs volgeboekt. Er is echter bijna geen wachtlijst, dus kunnen last-minute beslissers voor stnadruimte altijd even contact opnemen met raki@messe-dusseldorf.nl (Irinia Rak)

Meer informatie: www.caravan-salon.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *