Campingcampagne voor oppas- opa en oma

Na een succesvolle reiskostenactie eerder dit seizoen, waarmee de economie werd gestimuleerd door de reiskosten van gasten te vergoeden, laten de 23 samenwerkende campings van Ardoer opnieuw van zich horen. Nu door werkende ouders tegemoet te komen.

Spelen met opa op camping De Wije Werelt

Veranderende regelgeving opvang is basis voor unieke actie “Door de steeds veranderende regelgeving op het gebied van de vergoedingen voor kinder- en buitenschoolse opvang vallen steeds meer werkende ouders in de basisschoolvakantie terug op grootouders om de vakantie van de kinderen te overbruggen”, licht Suze-An Altena marketingdirecteur van Ardoer, toe. Door hen de mogelijkheid te bieden hun kleinkinderen tot 12 jaar gratis mee te nemen op vakantie in de laatste schoolvakantieweek, denken de campings een win-win situatie te creëren. “Ouders zijn voorzien van opvang voor hun kinderen, die vervolgens een onvergetelijke en kwalitatieve tijd beleven op de camping met opa en oma. Om hen te belonen voor de liefde en energie die zij in deze vakantieopvang steken en waarmee ze hun kinderen ontlasten, bieden wij ze de mogelijkheid hun kleinkinderen, afhankelijk van de camping, vanaf 3 nachten gratis te laten verblijven.” De actie geldt voor zowel bestaande gasten, die hun huidige vakantie willen verlengen
voor opa en oma, als ook voor nieuwe gasten. Een weekje extra vakantie voor de kinderen na terugkeer van een andere vakantiebestemming behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Heel veel te beleven
Een week naar de camping met opa en oma is een onvergetelijke herinnering voor beide generaties. Zeker wanneer er ook nog eens gebruik gemaakt kan worden van de vele faciliteiten die deze campings te bieden hebben. Met deze actie betalen opa en oma het tarief voor 2 personen. Reserveringskosten zijn binnen Ardoer niet van toepassing en gasten kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten als zwembaden en douches. Omdat het vakantie is, wordt er bovendien een gevarieerd recreatieprogramma aangeboden en mocht het weer tegenzitten, dan zijn er tal van indoor mogelijkheden. Een aantal campings beschikt over overdekte speelfaciliteiten, maar ook in de nabije omgeving is er van alles te beleven.

Gelijkgestemde ondernemers denken graag mee
“In een groep van 23 Nederlandse ondernemers, die zich hebben verenigd binnen het samenwerkingsverband Ardoer praten we vaak over dit soort onderwerpen. Goed gastheerschap staat hoog in het vaandel en daar past een duidelijke visie bij. Dit heeft onder andere geresulteerd in een nieuwe actie waarin opa en oma en hun beleving op de camping centraal staan. Dat wij daar als samenwerkingsverband een positieve bijdrage aan kunnen leveren door de kinderen in hun laatste schoolvakantieweek gratis te laten verblijven, zien wij als iets wat wij graag doen; meedenken met onze gasten.” Op www.ardoer.com/oppasactie zijn details te vinden over de actie.