Camping ’t Strandheem organiseert recordpoging badminton

badminton recordpogingOp vrijdag 9 augustus organiseert Camping ’t Strandheem in Opende een recordpoging badminton. Er wordt dan met zoveel mogelijk mensen tegelijk een partijtje badminton gespeeld.  Het gaat om een recordpoging die niet officieel wordt vastgelegd, maar die wel de aandacht wil vestigen op bewegen in de buitenlucht.

 

Buitenspelen stimuleren
Anouk Bruinewoud, eigenaar Camping ’t Strandheem: “We zien natuurlijk allemaal dat kinderen tegenwoordig veel tijd achter een beeldscherm zitten. Op de camping komen kinderen en tieners weer buiten, leren ze elkaar snel kennen en wordt er samen met het animatieteam van alles ondernomen.  Wij denken dat dit goed is voor de ontwikkeling van kinderen en daarom willen we hier op een leuke manier de aandacht op vestigen“

Badminton rackets ingeslagen
Het animatieteam van de camping heeft al tientallen badmintonsets ingekocht voor de recordpoging. Kevin Stoit, animatieleider van Animatiewerk.nl: “We verwachten met dit mooie weer toch wel zo’n 100 deelnemers, helemaal omdat het een echte campingsport is en je kunt makkelijk instappen.  Het lijkt me een fantastisch gezicht om zoveel mensen samen te zien op het sportveld. En natuurlijk maken we er gewoon een leuk feestje van.”

Meedoen
Gasten op het park worden uitgenodigd om op 9 augustus om 16.00 uur naar het sportveld te komen. Uiteraard is het handig om een eigen badmintonset mee te nemen. Voor degene die geen rackets hebben, heeft het animatieteam reserve sets. Mensen van buiten de camping kunnen meedoen met de recordpoging na een aanmelding via info@animatiewerk.nl.

Camping ’t Strandheem
Camping ’t Strandheem ligt in Opende, Friesland. De camping heeft zo’n 200 kampeerplaatsen en is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Daarnaast richt de camping zich ook op ouders met tieners in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Het animatieteam zorgt voor activiteiten passend bij iedere leeftijd.
Meer informatie: www.strandheem.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *