Camping Strandheem organiseert echte Expeditie Robinson

Van 8 t/m 10 augustus organiseert Camping ’t Strandheem in Opende een eigen versie van het populaire tv-programma Expeditie Robinson voor haar gasten. Tieners ouder dan 12 kunnen zich opgeven en gaan drie dagen en twee nachten overleven in de natuur bij de camping. De Expeditie wordt woensdagavond afgesloten met de finale op de camping.

logo expeditie strandheemUitdaging voor tieners
Anouk Bruinewoud, eigenaar van Camping ’t Strandheem: “Onze camping is zeer geschikt voor gezinnen met tieners. De activiteiten die we organiseren, zijn altijd uitdagend en leuk geweest voor deze doelgroep. Dit jaar wilden we een keer iets anders doen, in een extreme vorm zodat de jongeren flink uitgedaagd worden. Vandaar deze Expeditie. Ons terrein is er geschikt voor: De tieners slapen in ons eigen weiland, eten bij het kampvuur en in samenwerking met de eigenaren van het strand gaan ze daar vlotten bouwen. Wij kijken uit naar een geslaagde expeditie voor de deelnemers.”

Animatieteam gaat back to basic
Het animatieteam van de camping heeft het programma voor de Expeditie in elkaar gezet de afgelopen weken. Wendy Oude Veldhuis, eigenaar van Animatiewerk.nl: “Ieder jaar proberen we weer iets bijzonders te regelen op de camping voor de tieners. Spooktochten, eigen films maken, fotoshoots, bedenk het maar. Nu gaan we met ze het bos in, om daar echt drie dagen terug te gaan naar de basis. Beperkt gebruik van mobieltjes, slapen onder de sterren, toffe proeven en je eigen vuur maken. Een te gekke uitdaging natuurlijk, én een tijd om nooit te vergeten.”

Camping ’t Strandheem
’t Strandheem ligt in Opende, Friesland. De camping heeft zo’n 325 kampeerplaatsen en is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Daarnaast richt de camping zich ook op ouders met tieners in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Het animatieteam zorgt voor activiteiten passend bij iedere leeftijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *