Camping De Paal wint ANWB Award voor beste verhuuraccommodatie

Tijdens het ANWB kampeergala zijn weer prijzen uitgereikt in diverse categorieën. Nederlands succes was er voor De Klepperstee; zij wonnen de innovatie-award voor hun selfsupporting camperpark. Camping De Paal bood volgens de jury de leukste verhuuraccommodatie.

Paalcasa
“De unieke “paalcasa” is een vernieuwend, eigen ontwerp en biedt 100 procent vakantiegevoel met alle denkbare comfort.” Dat was een quote uit het juryrapport, waarmee camping De Paal haar prijs won in de categorie bijzonder verhuuraccommodaties. De Paalcasa is een nieuw fenomeen op kampeergebied, en bestaat uit een unit die met aarde bedekt is. De unit heeft 3 vertrekken, waarvan 2 slaapvertrekken, een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en kinderslaapkamer met 2 stapelbedden. Als 3e de badkamer met toilet, douche en wastafel en dit alles is voorzien van vloerverwarming. Aan de unit komt een ruime tunneltent van 27 m2 waarin zich het woon-leef gedeelte bevindt, voorzien van keukenblok met koelkast en gaskookplaat. Uiteraard ingericht met een gezellige eethoek, bank en flatscreen t.v. Op een picknickbank onder de luifel kunt u genieten van de rust en de ruimte.
Meer informatie: www.depaal.nl

Innovatie
Camperpark De Klepperduinen is 365 per jaar en 24 uur per dag toegankelijk. De gast kan zelf inchecken via het automatische check-in systeem. Bij de entree van het park vindt staat de check-in waar u de boeking gemaakt kan worden. Mede ondernemers op het ANWB kampeergala waren het volledig eens met deze toekenning. De campermarkt is anmelijk een groeimarkt met heel specifieke wensen. In veel regio’s zijn voorzieningen voor camperaars niet voldoende georganiseerd. Dit is een voorbeeldproject waarin de camperaar zijn vrijheid behoud en er geen wildgroei ontstaat van campers die op kampeerterreinen gaan overnachten.
Innovatie zit bij De Klepperstee bijna in de genen. Zo realiseerden zij onlangs ook een groot veld met zonne-collectoren.
Meer informatie: www.driveincamperpark.nl

De winnaars in andere categorieën zijn geworden:

De beste verwencamping
Playa Montroig Camping Resort in Montroig,Tarragona, Spanje
Met brandschone faciliteiten, luxe horeca en oprechte vriendelijkheid slaagt deze camping erin de verwachtingen van de gasten te overtreffen.
www.playamontroig.com

De fraaiste charmecamping:
Camping Iséo in Iséo, Italië
Fraai aangelegd pareltje van rust aan een prachtig zandstrand aan het Iseomeer.
www.campingiseo.com

Beste gezinscamping:
Europacamping Nommerlayen, Nommern in Luxemburg
De optelsom van camping, omgeving en natuur biedt een perfecte doevakantie voor kinderen van alle leeftijden én hun ouders.
www.nommerlayen-ec.lu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *