Britse outdoor-centra GoApe! krijgen een Nederlands Active Fun Park

GoApe!, een ervaren outdoor adventure bedrijf uit Groot-Brittannië, gaat haar klimbossen, zipline tours en segway tours uitbreiden met een nieuw concept: het Active Fun Park. Het Active Fun Park is een nieuw leisure concept dat met netten wordt gemaakt. Het concept zal bijdragen aan het toenemende aanbod van GoApe! en de bouw van het eerste park zal in april 2017 starten.

Over GoApe!
GoApe! is in 2001 opgericht en bezit inmiddels meer dan 31 locaties door Groot-Brittannië met klimbossen, zipline tours en segway tours. Ook zijn er junior klimbossen voor de jongere kinderen. GoApe! wil richting de toekomst nog meer uitbreiding realiseren door Groot-Brittannië en start daar dus mee vanaf april 2017 met de bouw van het eerste Active Fun Park in Groot-Brittannië.

Project
Het Active Fun Park is een nieuw leisure concept van Active Constructions, bouwer van klimparken, klimbossen en leisure concepten. Het is een nettenparcours bestaande uit verschillende activiteiten variërende van klimmen, springen en glijden. Het concept verschilt met klimparken en klimbossen omdat deelnemers geen harnas nodig hebben of lifeline; de netten dienen namelijk als veiligheidssysteem. In het eerste park van GoApe! zullen de volgende activiteiten voorkomen:


4. Kids nettenparcours, een nettenparcours voor de kleinste kinderen

Samenwerking
Voor de bouw van de Active Fun Parken zal GoApe! ook samenwerken met Active Constructions. Bij eerdere projecten nam GoApe! de kapitale investering, ontwerp, bouw en operatie van de parken voor hun rekening. Voor de Active Fun Parken zal Active Constructions het ontwerp, de engineering en de bouw verzorgen. Verwacht wordt dat het eerste park in juli 2017 wordt opgeleverd.

Meer informatie:
https://goape.co.uk/
www.activeconstructions.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *