Beste VeKaBo boerencamping 2012 staat in Groningen

Op de eerste dag van de Kampeer en Caravan jaarbeurs in Utrecht heeft de Vereniging Kampeer Boeren (VeKaBo) de prijs voor de beste camping uitgereikt aan camping Boerenbont in Vlagtwedde. De prijs werd overhandigd door Henk Angenent; voormalig spruitjeskweker, maar inmiddels, met olympische ambities,  actief in de paardenfokkerij.

De camping biedt meer dan alleen kampeerplaatsen. De theeschenkerij met theetuin is een plek waar gasten met veel plezier verblijven. Het verblijf onderscheidt zich volgens de gasten ook door de prachtige bosrijke omgeving. De minicamping met twee velden en 28 plaatsen wordt beheerd door familie Volders, die verder ook een veebedrijf runnen.

De winnaars van vorig jaar, Op ’t Kalkamp uit het Drentse Gieten, waren ook aanwezig. Zij vertelden in een interview dat de publiciteit rondom de prijs zo’n 700 tot 1000 extra gasten heeft opgeleverd.

De VeKaBo wil met de prijs een stimulans geven aan kwaliteit binnen de groep van kampeerboeren. Per regio is, door een onafhankelijke jury, een camping genomineerd voor de landelijke finale van de verkiezing VeKaBo camping van het jaar 2012. Deze camping is door de jury geselecteerd uit een van de door gasten voorgedragen campings. Gasten konden hun favoriete camping voordragen via de VeKaBo website en de VeKaBo gids. Voor de uiteindelijke nominatie is, naast het aantal stemmen, ook gekeken naar de algemene uitstraling en gastvrijheid van het bedrijf. Een mystery guest heeft de bedrijven bezocht en de sfeer geproefd. Camping de Boerenbont kwam als winnaar uit de bus.

Meer informatie:
www.vekabo.nl
www.campingboerenbont.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *