Belgische kortingswebsite vergelijkt prijzen 20 grote attractieparken

Besparingsplatform Flipit België heeft de entreeprijzen + bijkomende kosten van de 20 grootste parken in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk vergeleken. Er is gekeken naar de prijs per attractie, (online) entreetickets, parkeerkosten, abonnementen en meer.

Entree Efteling

Tickets online aanschaffen loont
Het grootste verschil tussen online tickets en fysieke tickets is te vinden bij Bobbejaanland. Online kun je een ticket vinden voor €19,95 terwijl je aan de kassa €34 betaalt. Ook bij Slagharen kun je bijna de helft besparen door last minute je ticket te boeken. Bij Walibi krijg je via de website €1 korting. Ga je met het hele gezin op stap, dan kun je dus al snel veel geld besparen.

Eerste reacties
Focus TV maakte een rondje langs de parken Plopsaland, Bellewaerde en Boudewijn Seapark. Natuurlijk kwam daar het item ‘prijsstelling’ aan bod. Er werd terloops ook geïnformeerd naar de stand van zaken in het seizoen….

Prijs per attractie
Als je het aantal attracties vergelijkt met de entreeprijs, is het familiepark Harry Malter het goedkoopst. Je betaalt hier slechts €0,45 per attractie. Plopsaland De Panne is relatief ook goed betaalbaar. De parken Boudewijn Sea Park en Phantasialand (Duitsland) komen als hier als duurste uit de bus.

Vergeet de parkeerkosten niet
Kosten die tijdens een dagje uit vaak vergeten worden zijn die voor het parkeren. Het scheelt zo €10 tussen de verschillende parken. Hou de parkeertarieven dus goed in je achterhoofd. Tot slot: het goedkoopste park om met het hele gezin naar toe te gaan is Harry Malter (€37,50). Een dagje Phantasialand is met €128 het duurst.

Bron: persbericht Flipit.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *