Beachstadium Scheveningen heropent met nog meer faciliteiten

Het vernieuwde ‘The Hague Beach Stadium’ opent op donderdag 2 juni haar poorten voor het publiek. Nieuw zijn dit seizoen het permanente Beach Sportpark en een gloednieuw sportpaviljoen inclusief fitnessschool, yoga studio en groepsfaciliteiten. Als klap op de vuurpijl opent het Beachstadion in samenwerking met Rootz; SC Rootz, de sport- & strandclub in hippe kantinesfeer voor de sportieve strandgast. Deze ontwikkelingen passen allemaal naadloos in de nieuwe visie van The Hague Beach Stadium.

Beachstadion-ScheveningenTop en breedtesport
The Hague Beach Stadium moet de ontmoetingsplaats worden voor verenigingen en mensen die op het strand komen sporten. Je traint er letterlijk tussen wereldtoppers. Je kunt er niet alleen beachvolleyballen. Er is voor ieder wat wils. Van frisbeeën tot beachvoetbal, van yoga tot fitness. In het door het Ministerie van VWS met een sport innovatie award bekroonde Beach Sportpark worden dagelijks meer dan tien sporten permanent aangeboden. Materiaal hoef je niet mee te nemen. Bezoekers kunnen bij ons professioneel materiaal gebruiken. De sport- & strandclub SC Rootz maakt het plaatje compleet. Zij zullen goed zorgen voor de bezoekers van het stadion. Natuurlijk schenken zij de bieren die wij van ze kennen, de keuken zal dagelijks geopend zijn en alle sportevents, zoals Tour de France, EK Voetbal en Wimbledon, zullen op grote schermen te volgen zijn.

Beach Sportpark
Het nieuwe Beach Sportpark is zo ingericht dat jong en oud er terecht kan. Vanaf € 6,50 kun je meer dan 10 sporten beoefenen. Deze sporten zijn: beachvolleybal, beachtennis, beachkorfbal, slacklinen, frisbeeën, cross-fit, basketbal, beachsoccer, trampolinespringen en boksen. Deze sporten worden aangevuld met clinics en evenementen (yoga, tai chi, boksen, beachtennis en running).
Daarnaast beschikt het stadion over een Beach fitnessschool. Hier worden onder professionele begeleiding groeps- en personal trainingen gegeven.

Topsport
Natuurlijk blijft topsport bij ‘The Hague Beach Stadium’ een grote rol spelen. Dit seizoen staan onder andere het NK beachsoccer, NK beachvolleybal, NK beachkorfbal, North Sea Rugby tournament, NK beachtennis, de Mudmasters en natuurlijk de Olympic Experience op het programma.

Rick van Oosterhout, verantwoordelijk voor The Hague Beach Stadium over alle ontwikkelingen: “Het Beach Stadium is vanaf dit seizoen de plek waar mensen niet alleen naar sport komen kijken, maar ook zelf sport beoefenen.
De komst van de sport- en strandclub en de samenwerking met SC Rootz zorgen ervoor dat wij onze gasten optimaal kunnen bedienen. Als geen ander is SC Rootz in staat om een sfeer te creëren waarin onze gasten zich fijn voelen. In combinatie met het uitgebreide sportaanbod van The Hague Beach Stadium maakt de komst van SC Rootz ons aanbod compleet. De Rootz was de enige logische partner. Roland Meerloo (eigenaar Rootz) en Rick van Oosterhout werken volgens dezelfde filosofie. Wij bedienen onze gasten op een eerlijke, open, eenvoudige en professionele manier. Deze uitgangspunten zijn de grondslag om samen dit nieuwe avontuur aan te gaan.

Verbinden is voor ons belangrijk. Sportaanbieders en sporters uit de Haagse regio moeten zich bij ons thuis gaan voelen en het Beachstadium als (uitvals)basis gaan gebruiken voor hun activiteiten. Of je nu topsporter bent of als recreant tegen een balletje wil slaan, iedereen is bij ons welkom.”

Meer informatie: www.beachstadium.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *