Arcus en Bouwfonds bouwen 3 bungalowdorpen in Zeeland

De joint venture van Arcus Projectontwikkeling en Bouwfonds Ontwikkeling heeft gronden in Zeeland verworven om daar 3 nieuwe “dorpen” te bouwen. Het gaat om de realisatie van in totaal 878 (recreatie) woningen. Het plan is om in de komende 5 jaar 338 woningen in Renesse te bouwen, 80 in Dishoek en 460 in Nieuwvliet-Bad. De totale investering van de drie projecten is €200 miljoen.

De bouw van de nieuwe dorpen biedt de komende jaren werk aan 1000 man. De werkzaamheden zullen naar verwachting in het voorjaar van 2014 van start gaan.

projectlocaties
projectlocaties

Locatie van bungalowparken
Eind 2012 heeft Arcus Projectontwikkeling met Bouwfonds Ontwikkeling (onderdeel van Rabo Vastgoed groep) een joint venture opgericht om de komende jaren meer dan 1000 vakantiewoningen te realiseren. De voorkeur gaat uit naar projecten in Zeeland, de Waddeneilanden, de kust van Noord- en Zuid-Holland en de Veluwe. Renesse, Dishoek en Nieuwvliet zijn de eerste geselecteerde locaties; waarbij wordt gestart met de ontwikkeling Noordzeepark Nieuwvliet-Bad.

Investeren in bungalows
Volgens Enrico de Koster, directeur van Arcus ziet de toekomst voor de verkoop van kwalitatief hoogwaardig recreatief onroerend goed er positief uit: “Door onder andere de crisis is de populariteit voor het investeren in deze vorm van vastgoed een waardevast alternatief gebleken ten opzichte van de traditionele beleggingsvormen en financiële producten”. (zie ook artikel: Arcus ziet groeimogelijkheden in Nederlandse bungalowmarkt)

Over Arcus
Arcus is 12,5 jaar werkzaam als zelfstandig ontwikkelaar en komt voort uit de Roompot Group. Arcus ontwikkelt en verkoopt recreatieprojecten in Nederland en Duitsland en werkt samen met de top vakantieaanbieders in West Europa, zoals Roompot Vakanties, Hogenboom en Pierre et Vacances Center Parcs. Arcus is specialist op het gebied van de ontwikkeling en verkoop van bedrijfsmatige geëxploiteerde hoogwaardige recreatieve vastgoedprojecten.

Meer informatie: www.arcusgroup.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *