Tien nominaties voor ANWB ‘Het leukste dagje uit van 2012’

Een dierentuin, museum of pretpark? Wat wordt het leukste uitje van Nederland van 2012. De ANWB heeft haar leden gevraagd hun favoriete uitje voor te dragen. Uit de ruim 30.000 reacties is een top 10 samengesteld. Vanaf vandaag tot en met 15 april 2012 kunnen leden via anwb.nl/landvananwb hun stem uitbrengen. De top 10 genomineerde uitjes zijn (op alfabetische volgorde):

1. Attractiepark Toverland, Sevenum (LI)
2. Burger’s Zoo, Arnhem (GLD)
3. Diergaarde Blijdorp, Rotterdam (ZH)
4. Dierenpark Emmen (DR)
5. Dolfinarium Harderwijk (FL)
6. De Efteling, Kaatsheuvel (NBR)
7. Nationaal Park Hoge Veluwe, Otterlo (GLD)
8. Ouwehands Dierenpark, Rhenen (UTR)
9. Safaripark Beekse Bergen, Hilvarenbeek (NBR)
10. Science Center Nemo, Amsterdam (NH)

Vorig jaar organiseerde de ANWB voor het eerst de verkiezing van het leukste uitje van Nederland. Toen kwam de Efteling als winnaar uit de bus. Meer dan 60.000 mensen deden mee aan de verkiezing. Behalve op het Leukste uitje van Nederland kan ook worden gestemd op de tien leukste uitjes per provincie. Alle genomineerde uitjes zijn te vinden op anwb.nl/landvananwb. Via deze site kan ook worden gestemd. De winnende uitjes worden op donderdag 24 mei bekend gemaakt.

De verkiezing van het Leukste uitje is onderdeel van het Land van ANWB. Wil je een dagje weg? Kijk op anwb.nl/landvananwb. Op deze site zijn duizenden verrassende dagjes uit te vinden. En er komen steeds nieuwe bij. Dankzij inbreng van bezoekers is en blijft het Land van ANWB dé plek waar iedereen in Nederland het perfecte dagje uit of weekendje weg vindt. Inmiddels staan er ongeveer 2.000 uitjes op het Land van ANWB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *