Aftrap Leisure Board Noord-Holland Noord

Op maandagmiddag 25 februari hebben de leden van Leisure Board een bezoek gebracht aan het Holland Food & Flower Festival. Naast een informele vergadering is op het festival het gesprek aangegaan met de organisatoren, deelnemers en gasten van Holland Food & Flower. Er is veel informatie uitgewisseld en mogelijkheden besproken die HFF voor de vrijetijdssector kan betekenen. Samenwerking is een belangrijk onderdeel, de cross-over met Agri is dan ook een goede stap om kennis te maken met de andere clusters die Noord-Holland Noord biedt.

Leden van Leisure Board op bezoek bij het Holland Food & Flower Festival
Leden van Leisure Board op bezoek bij het Holland Food & Flower Festival

Programmamanager Adriana Stam, ‘Leisure Board is in december 2012 opgericht en werkwijze begint zijn vorm te krijgen. De visie, missie en strategie voor de langere termijn worden nu in de vorm van een meerjaren uitvoeringsprogramma verder uitgewerkt. Jaarlijks zal een activiteitenplan opgesteld worden waarmee Leisure Board zich kan focussen op concreet resultaat. We maken ons klaar om te gaan doen en realiseren’.

Leisure Board is een samenwerking van de triple helix (ondernemers, overheid en onderwijs) in de regio Noord-Holland Noord en heeft tot doel de kwaliteiten en middelen in de vrijetijdssector met elkaar te verbinden en een breed gedragen visie te ontwikkelen. De professionals van diverse organisaties betrokken bij de vrijetijdsindustrie in de regio, vormen het Professionele Netwerk. Zij zijn actief in diverse werkgroepen en voeren activiteiten uit om doelen te bereiken zoals de positionering van de regio en het creëren van optimale ruimtelijke voorwaarden voor de sector.

Meer informatie: www.leisureboard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *