5 genomineerden Netwerk Citymarketing Award

Met dank aan de vele inzendingen heeft de selectiecommissie van de Netwerk Citymarketing Award 5 genomineerden gekozen. De genomineerden hebben met hun inzending aangetoond dat zij het afgelopen jaar een significante bijdrage aan de ontwikkeling van het vakgebied citymarketing hebben geleverd. De genomineerden zijn:

  1.  Gemeente Den Bosch
    Jheronimus Bosch 500 jaar, ‘gezamenlijk gastvrij’
  2.  Leiden Marketing
    Leiden stad van ontdekkingen/campagne T-Rex ontdekt
  3.  Bureau Citybranding / CommunicatieLab gemeente Den Haag
    Merkboek Den Haag
    http://www.merkdenhaag.nl
  4.  Marketing Groningen
    Wintercampagne Bowie 2015
    www.marketinggroningen.nl/
  5.  Citymarketing Ede
    Ede kiest voor Food: van zaadje tot appelboom die nu vrucht gaat dragen
    www.food-unplugged.com

Jury
De onafhankelijke jury zal de komende maand een oordeel vellen. Criteria die bij de beoordeling daarvan een rol spelen zijn effectiviteit, vernieuwing en kwaliteit. De winnaar moet vooral een zichtbare bijdrage aan het vakgebied hebben geleverd.

De juryprijs wordt op 14 februari uitgereikt door juryvoorzitter Dr. Erik Braun, senior onderzoeker en docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Overige juryleden zijn Dr. Robert Govers, Dr. Ward Rennen, Martin Boisen, Richard Stomp en Gré Beekers.

Naast de juryprijs wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. De genomineerden zijn gevraagd om hiervoor een korte presentatie voor te bereiden, waarop de deelnemers van de Dag van de Citymarketing kunnen stemmen.

Dag van de Citymarketing
Op 14 februari aanstaande vindt bij 1931 Congrescentrum Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch de zevende Dag van de Citymarketing plaats. De vakdag, van professionals voor professionals, is geheel nieuw van opzet. Organisator Netwerk Citymarketing ziet een positieve ontwikkeling van steeds grotere professionalisering in het veld en legt daarom de lat voor het kennisevenement op gepaste wijze hoger.

Meer informatie: https://585d2391d03f9.momice.events/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *