17e park voor TopParken (in Limburg)

TopParken heeft Camping Schoonbron aangekocht en gaat hier “Résidence Valkenburg” realiseren; een camping en bungalowpark. Dit is het 17e vakantiepark binnen de TopParken keten. Résidence Valkenburg is gelegen in Schin op Geul, nabij Valkenburg. Met dit vakantiepark op deze unieke locatie in Limburg breidt TopParken haar aanbod uit naar het zuiden van Nederland.

de huidige camping
de huidige camping

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan een herstructureringsplan voor het vakantiepark, waarbij onder andere de faciliteiten en de infrastructuur zal worden verbeterd en vernieuwd. Op het vernieuwde vakantiepark is het mogelijk een vakantiehuis te huren en blijft een deel van het kampeerterrein bestaan. Daarnaast kan men ook een vakantiehuis kopen, voor eigen gebruik of als interessante belegging.

Door de grote toestroom van toeristen naar Valkenburg verwachten zij dat ook op Résidence Valkenburg een hoog netto rendement haalbaar is.

Résidence Valkenburg is gelegen in Schin op Geul (gemeente Valkenburg), een klein dorp in het zuiden van de provincie Limburg. In de Geulvallei, waar het vakantiepark op uitkijkt, zijn mooie fiets- en wandelroutes uitgezet. Ook het natuurgebied ‘het Gerendal’ ligt in de directe omgeving van het vakantiepark.

Naast de nieuwe faciliteiten die ontwikkeld worden op het vakantiepark, biedt de omgeving van Schin op Geul ook veel vermaak voor jong en oud. Het centrum van de stad Valkenburg ligt op 15 minuten fietsen van Résidence Valkenburg. Deze stad is één van de grootste toeristische bestemmingen waar jaarlijks meer dan een miljoen dagjesmensen naartoe komen. Daarnaast bevinden de grote plaatsen Luik, Aken en Maastricht zich op korte afstand van het vakantiepark.

Meer informatie: www.residence-valkenburg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *