Markant, bold en beautiful, the new now!

Het is wintertijd, heerlijk heb ik weer de tijd om al mijn achterstallige magazines door te bladeren. Ik scheur en selecteer eruit waarvan ik denk dat ik het nog eens nodig zal hebben. Mooie quotes, foto’s en ideeen. Alle scheursels leg ik netjes op stappeltjes bij hun soortgenoten.

Bij de interieurs valt het me op dat het allemaal heel veel meer kleur heeft dan pak hem beet twee jaar geleden. De vormentaal is markanter maar ook molliger. De textuur is vooral een mix van lekker “bold” en aaibaar! Een mix van oud en nieuw. Het is vrouwelijker, warmer geworden! En vooral heel veel meer planten, als ze niet eens echt zijn, dan toch maar vooral op zijn minst op het behang.

Maar wat heeft dit allemaal met de camping te maken? Waarom zou ik als grasspriet verhuurder vooral me hier ook nog eens mee bezig houden?
Omdat het me leert om de tijdgeest te kunnen vangen. Omdat ik zo kan zien waar het in zijn algemeenheid naartoe gaat. Het hoeft allemaal niet meer zo strak, zo zakelijk, zo koud. Het mag uitgesproken, markant zijn. Met vooral veel warmte!

Dit te weten helpt me met kiezen voor bv. de letters op mijn website. De foto’s die ik op de website laat zien. Maar ook de kleur waarin ik de kozijnen van mijn te schilderen toiletgebouw ga geven!
Want als we dan toch zo’n inspanning van schilderen moeten gaan doen, laten we dan ook maar direct kijken welke kleur we gaan gebruiken i.p.v. gedachteloos weer diezelfde kleur van toen erop zetten.

Vervelend om al die magazines door te ploeteren vind ik het niet. Heerlijk met een dik, wollig en harig vest aan, kopje gember/zoethout thee erbij. Mij hoor je niet klagen over mijn werk. Het voelt meer als lekker me-time, al die magazines doorbladeren. En aan het einde van de middag, heb ik ook nog weer een grote doos vol met uitgelezen magazines. Goed voor de oud papierbak, en weer een opgeruimder huis!

Wanneer heb jij voor het laatst een middagje magazines door zitten bladeren? Ik ben benieuwd, wees welkom, de polletjes, Watersportcamping Heeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *