Hoe reik je avonturen aan?

Onze doelgroep op Watersportcamping Heeg is avontuurlijk ingesteld. Ze willen graag uitgedaagd worden. Maar het valt lang niet altijd mee om avontuur te kunnen bieden. Soms is er nauwelijks of geen budget, is het weer grauw en grijs of nog erger, een combinatie van dit alles tegelijk!

Het was een grauwe, grijze dag. Er waren al heel wat gasten langs geweest om te vragen wat er zoal te doen was in de omgeving van Heeg. Het groepje jonge dames in de leeftijd van het eindexamen jaar bleven lekker langer slapen. Maar toen ze eenmaal wakker waren kwamen ook zij vragen wat er zoal te doen was. Op je klompen kan je aanvoelen dat er niet een giga budget aanwezig is. Kortom, ook hier wordt een snel een goed idee verwacht van ons.

eierenWe hebben schattige kippen op onze camping en die leggen eieren! Ik stelde ze voor om te kijken waar ze mee thuis zouden komen dat natuurlijk veel waardevoller zou zijn dan dat ei!
Glunderende ogen vertelden mij dat ze er wel zin in hadden. En ja hoor: “Kom op, dat gaan we doen!” hoorde ik alras. Ze vertrokken met het ei en een kleine twee uur later kwamen de dames, volop glunderend weer terug. Ze liepen zwaar te sjouwen. Een kratje bier was wat uiteindelijk hadden geruild!
Het ei werd een tijdschrift; werd een fles frisdrank; werd een kalender; en ga zo maar door.
Hoe hebben jullie het gedaan? En ze begonnen te verhalen, gewoon overal aan de deuren aanbellen en….

Deze grauwe, grijze, saaie dag werd toch nog een met een leuk verhaal voor later en een mooie herinnering aan Heeg. Wat dat is toch ook zo dat je tijdens je vakanties en reizen, vooral ook herinneringen wil verzamelen!
Heb jij nog een mooie jeugd vakantie herinnering? Wil je die met ons delen? We zijn heel benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersport camping Heeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *