Elk jaar iets anders doen, zonder je koffer te pakken!

De tijd van het ontwikkelen van grotere projecten komt er weer aan. En ik vind het heerlijk, die afwisselingen. We hebben nog maar net het drukke hoogseizoen achter de rug, of hoppa, daar gaat alweer een heel deel van mijn aandacht uit, naar zoeken naar nieuwe mogelijkheden!

Aan het woord is Karin Veldhuizen van Watersportcamping Heeg.

strandDe trouwe lezers onder jullie weten wel dat ik een grote allergie voor saai heb. Het is toch heerlijk om je eigen vacature zo te kunnen vormgeven, dat je zelf er helemaal blij van wordt! Ik mag hier op onze camping steeds maar weer opnieuw nieuwe kansen zoeken en nieuwe projecten ontwikkelen. Nog net voordat ik de ene periode wat saai begin te vinden, kan ik alweer over naar de volgende periode. Elk jaar weer opnieuw ga ik aan de slag met een tak uit de creatieve sector.

We hebben al heel wat takken gehad, zoals operazang, theater, designers, literaire schrijvers en ga zo maar door. Heel leuk, verfrissend en steeds weer wat anders. Steeds maar weer met gasten uit de creatieve sector gaan co-creëren, heerlijk is dat. Nog niet precies weten waar we naartoe te gaan, zolang het maar ondersteunend is aan de gastenbeleving voor onze kamperende gasten. Uiteindelijk is het de gast die bepaalt of het een doorslaand succes was of niet! Steeds weer wat anders, zodat het iedere keer weer opnieuw een hele zoektocht zal zijn. Buiten onze comfortzone, want het is nooit hetzelfde en daardoor is het ook zelden eenvoudig. Het geeft een kick, telkens weer wanneer een project is gelukt. Elk jaar kan ik weer opnieuw nieuwe dingen doen, zonder dat ik mijn koffer heb gepakt naar een volgende job. Ik heb mijn eigen droomjob gecreëerd, dan ben je toch echt een gelukkeling!

Wanneer heb jij voor het laatst je koffers gepakt omdat je bij je huidige job echt uitgekeken was? Ik ben benieuwd, laat je het ons weten? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *