Zoover wijst ’s Hertogenbosch aan als beste Nederlandse Stedentrip

’s-Hertogenbosch is de beste bestemming in 2014 voor een binnenlandse stedentrip. Uit onderzoek van Zoover op ruim 5000 beoordelingen van grote Nederlandse steden, komt de Brabantse stad als beste uit de bus met een gemiddeld waarderingscijfer van een 8,5.

Vandaag ontving burgemeester Ton Rombouts de Zoover Award voor beste Nederlandse stedentrip 2014 uit handen van CEO van Zoover, Stephan Bosman. De prijs werd uitgereikt op de Vakantiebeurs in Utrecht. De trotste burgemeester is blij met de uitverkiezing: “Dit is een waardering voor onze gastvrije stad. Niet voor niets staat ‘s-Hertogenbosch voor ontmoeten. En voor wie het nog niet weet; ook in 2014 is onze stad voor de vierde keer op een rij de meest Gastvrije Stad van Nederland!”

Gezellig
“Gezellig” is het meest gelezen woord in de beoordelingen op Zoover. De sfeer in de hoofdstad van Noord-Brabant scoort het hoogst met een 8,8 gemiddeld. Daarmee is ’s-Hertogenbosch de meest sfeervolle stad van Nederland.
De gastvrijheid wordt zeer gewaardeerd. Er wordt geschreven over de mooie compacte binnenstad waar je goed kunt shoppen. Sommige bezoekers zijn zo geraakt dat ze zelfs een verhuizing overwegen: “Aardige, gastvrije mensen. Mooie winkels en een keur aan gezellige restaurants. We hebben ons heerlijk vermaakt en voelden ons echt thuis. Misschien moeten we er maar gaan wonen…”

Maastricht Europees op 8e plaats
Maastricht en Breda maken de top 3 compleet. Daarmee komt het hele podium uit het zuiden van het land. Maastricht heeft een grote aantrekkingskracht op buitenlandse toeristen en komt in de Europese lijst met beste stedentrips zelfs terug op plaats 8.

Meer informatie: http://weblog.zoover.nl/algemeen/s-hertogenbosch-beste-nederlandse-stedentrip/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *