Vlaamse kampeerbedrijven in gezamenlijke beursstand op MOBICAR

De Vlaamse brancheorganisatie RECREAD coördineert een promotioneel samenwerkingsverband ‘Kamperen in Vlaanderen’ voor kampeerbedrijven. Binnenkort delen diverse campings een stand op de beurs MOBICAR in Brussel.

Op 6 oktober jl. evalueerden RECREAD, Kempen Campings en Pasar/Kompascampings de eerste 8 maanden van het promotionele samenwerkingsverband “Kamperen-in-Vlaanderen” dat eind 2015 opgestart werd. Website, beurscampagnes en publicaties passeerden de revue. Er werden nieuwe werkafspraken gemaakt voor 2017 en 2018. Binnenkort ontvangen onze leden via het team van “Kamperen-in-Vlaanderen” meer nieuws over de nieuwigheden in de aanpak en uitwerking van de campagne en website.

beurscampagne voor Mobicar
beurscampagne voor Mobicar
Ondertussen is het samenwerkingsverband ook opvallend aanwezig met een eigen stand op de nieuwste editie van MOBICAR dat van 20 tot 25 oktober plaatsvindt op de Heizel in Brussel. Bedoeling is om de website www.campings-in-vlaanderen.be te promoten bij het grote publiek.

Bron en meer informatie: www.recread.be

Primeur: campings aanwezig op Mobicar
Dit jaar verwelkomt Mobicar voor het eerst campings waar iedereen met een caravan, motorhome of tent terecht kan voor een vakantie in de natuur. Of je nu op zoek bent naar een camping in het bos of aan de zee, in de Ardennen of de Duitse Eifel, om te ontspannen of juist om het avontuur op te zoeken, de verscheidenheid op Mobicar is groot.

Voor kamperen in België is het “campingeiland” ingericht, met een Vlaamse en een Waalse afdeling in spiegelbeeld. Een idee van de beursorganisator. Het initiatief van het “campingeiland” op MOBICAR zal na de beurs geëvalueerd worden door de partners van ‘Kamperen-in-Vlaanderen’.

Bij de eigen stand van “Kamperen-in-Vlaanderen” worden ook nog 7 individuele stands ingenomen door campings die deel uitmaken van het Vlaamse samenwerkingsverband.

Meer informatie: www.mobicar.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *