Vernieuwingen Landal Ouddorp Duin in beeld

Op Landal Strand Resort Ouddorp Duin zijn op 8 juli het nieuwe zwembad, strandtheater en restaurant ‘Bij Marc’ geopend. Sinds de opening op 1 juli 2016 is het park uitgebreid met 88 accommodaties, een overdekt zwembad met peuterbad en een bad met speeltoestellen voor de kinderen.

Strandtheater De Houten Kaap
De Houten Kaap is een multifunctioneel strandtheater waar jong en oud kunnen genieten van mooie voorstellingen, muziekoptredens, cabaret en dans. Daarnaast worden er verschillende workshops en cursussen gegeven, zoals fotografie, (kinder)yoga, theater en schilderen. Het strandplein voor De Houten Kaap wordt in de zomer gebruikt voor de verschillende events, zoals het foodtruckfestival, openluchtbioscoop en diverse muziekfestivals.

Restaurant ‘Bij Marc’
Het interieur van restaurant ‘Bij Marc’ heeft een stoere, industriële en sfeervolle uitstraling. Eyecatchers van de open keuken zijn de rotisserie en de grote houtskooloven waarop de specialiteiten – kip en steak – worden bereid. In het restaurant is tevens een uitgebreide take away aanwezig voor snacks en versgebakken pizza’s. Gasten kunnen hier zeven dagen per week genieten van een drankje bij de open haard, een lunch op het terras of een diner met uitzicht op het speelduin.

En de eerste beelden van het zwembad…

Meer informatie: www.ouddorp-duin.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *