Vakantieparken organiseren belastingweekend

In het weekend van 15, 16 en 17 maart kunnen gasten van Vakantiepark Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos het nuttige met het aangename combineren. Tijdens een heerlijk (en belastingvrij) weekend weg is er op zaterdag 16 maart de gelegenheid om vragen over hun belastingaangifte te stellen aan professionele belastingconsultants van KPMG Meijburg & Co belastingadviseurs. Zo hoeven ze zich niet meer druk te maken om hun belastingaangifte en kunnen ze nog meer genieten van hun weekend weg. Daarnaast krijgen ze 6% extra BTW-korting op hun accommodatie. Het is voor het eerst dat vakantieparken hun gasten op deze manier een helpende hand bieden bij de jaarlijks terugkerende aangifteplicht.

Gasten die in het weekend van 15, 16 en 17 maart een accommodatie boeken op Vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek of Vakantiepark Dierenbos in Vinkel moeten bij het inpakken van hun koffer ook denken aan hun belastingpapieren. Tijdens hun verblijf kunnen zij namelijk gratis vragen stellen over de belastingaangifte en hulp krijgen bij het invullen ervan. Zo kunnen ze hun belastingaangifte mooi correct en op tijd insturen. Op 1 april moet de aangifte binnen zijn bij de belastingdienst.

Op zaterdag 16 maart zijn de belastingadviseurs van 9.00u tot 12.00u aanwezig in Restaurant de Boswachtershoeve op Vakantiepark Dierenbos. In de middag van 13.00u tot 16.00u kunnen vragen gesteld worden in Restaurant Kaapstad op Vakantiepark Beekse Bergen. Gasten hoeven alleen hun documentatie mee te brengen waarover ze vragen hebben en kunnen zonder afspraak binnenlopen op de genoemde tijden.

Belastingvrij weekend
Tijdens het belastingweekend wordt 6% extra BTW korting gegeven bovenop de geldende kortingen.

www.vakantiepark-beeksebergen.nl/belastingweekend of

www.vakantiepark-dierenbos.nl/belastingweekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *