Vakantiepark Hellendoorn verder onder de Roompot-vlag

Vakantiepark Hellendoorn krijgt een nieuwe impuls. Roompot Vakanties neemt de verhuur van de vakantiebungalows over van Hogenboom Vakantieparken. Deze herfstvakantie is het park volledig volgeboekt en genieten de eerste Roompot-gasten op het park.

Het park op de Sallandse heuvelrug bestaat uit 90 vakantiebungalows en richt zich op gezinnen met jonge kinderen en senioren. Naast een overdekt zwembad beschikt vakantiepark Hellendoorn over een restaurant, supermarkt, speeltuin en enkele vijverstranden. Een veelgehoord geluid van de gasten is het genieten van de natuur en de vele mooie dorpjes in de omgeving. Ook is het mountainbiken door de uitgestrekte heidevelden en het lopen over de mooiste etappe van het Pieterpad vlak langs het park erg geliefd bij de toerist.

Ruim 40 jaar geleden begon het park als kleinschalige camping. In de loop der jaren is het vakantiepark uitgegroeid tot een eigentijds park met zespersoons bungalows. Op het park zijn zo’n 50 mensen uit de regio werkzaam; van horeca, schoonmaak tot receptie en onderhoud. Met 5000 gasten per jaar zorgt het vakantiepark Hellendoorn ook voor een economische impuls in de regio. Door de overname lift het vakantiepark in Hellendoorn vooral mee op de bekendheid van Roompot Vakanties.

Meer informatie: www.roompot.nl/vakantieparken/nederland/overijssel/vakantiepark-hellendoorn/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *