Reiswijzer voor mensen met een lichamelijke beperking

Vrijdag 14 december verschijnt de nieuwe editie van de Support Vakantiegids, een informatieve en plezierige reiswijzer voor mensen met een lichamelijke beperking. Dit jaar staan de drie meest geliefde vakantielanden van de Nederlander in de schijnwerper: Frankrijk, Duitsland en Spanje.

LR-COVER-VAKGIDS-2013Stedentrips naar romantisch Parijs, boeiend Berlijn of traditioneel Madrid. Zon, zee en strand aan de Spaanse costa’s. Dwalen door pittoresk Zuid-Frankrijk of het verrassende Saksen. De Support Vakantiegids laat aan de hand van aanstekelijke reportages zien wat de mooiste toegankelijke plekken zijn in de drie landen die de vakantie top 10 aanvoeren. Frankrijk blijkt ook bij uitstek een land voor een actieve aangepaste vakantie. Wat te denken van wildwaterkanoën, surfen, de lucht in met een parapent of skiën op de flanken van de Mont Blanc?

Behalve reistips en reportages biedt de nieuwe Support Vakantiegids ook veel praktische informatie. Want hoewel reizen met een handicap heel goed mogelijk is, er moet van te voren veel geregeld worden. Hoe krijg je zorg en assistentie in het buitenland? Waar huur je een aangepaste auto? Waar moet je aan denken als je met de trein, het vliegtuig of de auto gaat en de rolstoel moet mee? De redactie zette alles op een rij.

De Support Vakantiegids is een jaarlijks verschijnende extra editie van Support Magazine, tijdschrift over leven, wonen en werken met een lichamelijke beperking. Abonnees van het magazine ontvangen de Vakantiegids gratis bij hun abonnement. De gids is ook los verkrijgbaar voor € 4,95 via www.supportmagazine.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *