Opnieuw twee Zoover Awards voor Landal

Landal GreenParks is door bezoekers van reisbeoordelingssite Zoover.nl voor de vijfde achtereenvolgende keer bekroond met een Zoover Award. Landal ontving Zoover-onderscheidingen in de categorie bungalowparken voor de Populairste Aanbieder en Beste Aanbieder. De titel ‘Beste Aanbieder’ deelt Landal dit jaar met Hogenboom Vakantieparken.

Lizzy Keizer van Landal GreenParks met de Zoover Awards
Lizzy Keizer van Landal GreenParks met de Zoover Awards

Zoover Awards zijn dé publieksprijzen voor reizend Nederland en geven consumentenerkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Europa en populaire bestemmingen wereldwijd. Het bedrijf met de meeste stemmen in de betreffende categorie krijgt de titel ‘Populairste Aanbieder’, die met de beste score (rapportcijfer) mag zich ‘Beste Aanbieder’ noemen.

De gast heeft geoordeeld
Ruim 220.000 consumenten –een recordaantal– hebben in de afgelopen weken hun stem uitgebracht. “De gast heeft geoordeeld. Dit is een mooie beloning voor onze gastvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en onze goede prijs/kwaliteitverhouding. We zagen dit oordeel ook al terug in onze eigen enquêtes onder gasten, maar om daar nu opnieuw voor te worden onderscheiden, is een enorme stimulans voor iedereen bij Landal om de beste te blijven,” aldus Erik van Essen, Commercieel Directeur van Landal GreenParks.

Vakantieparken
Volgende week maakt Zoover de beste vakantieparken in Nederland bekend. In 2014 stonden er zes parken van Landal GreenParks in de top 25, aangevoerd door de Landal strandhuisjes in Julianadorp die met een eerste plaats de hoogste notering binnen wist te slepen. Ook in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië vielen toen zes parken van Landal in de Zooverprijzen.

Meer informatie: www.zooverawards.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *