Camperplaats Stoutenburght verkozen tot beste camperlocatie van 2017

Camperaars hebben Camperplaats Stoutenburght in Blesdijke uitgeroepen tot Camperlocatie van het jaar 2017, een verkiezing van de NKC, Europa’s grootste camperclub. Belangrijke kenmerken zijn volgens bezoekers de fraaie ligging, de uitstekende voorzieningen en de gastvrije beheerders.

Camperplaats Stoutenburght in Blesdijke
Met een 9,8 heeft Camperplaats Stoutenburght van Anton en Karin Koning in Blesdijke de hoogste score op Campercontact.com. Camperaars zijn zeer te spreken over de voorzieningen, maar ook de mooie ruime plaatsen, de ligging vlak bij natuurgebied de Weerribben en de gastvrijheid worden zeer gewaardeerd.

Wethouder Frans Kloosterman van gemeente Weststellingwerf reikt de Award Camperlocatie van het jaar 2017 op 20 april om 12.30 uur uit aan de familie Koning, tijdens de Workshop Campertoerisme in Thialf te Heerenveen.
De NKC houdt de verkiezing Camperlocatie van het jaar om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er in Nederland ruim 1.250 camperlocaties. Elke plek maakt evenveel kans op de prijs, ongeacht of het een campervriendelijke camping, gemeentelijke camperplaats of privéterrein betreft. Wel dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de verkiezing (2016) minimaal dertien beoordelingen te hebben gehad op Campercontact.com (sitecode 45556).

Over NKC en Campercontact
De NKC, Europa’s grootste camperclub heeft bijna 45 duizend leden. Als vereniging behartigt de NKC de belangen van Nederlandse en Belgische camperaars. De NKC heeft eigen verzekeringen, organiseert groepsreizen en is uitgever van onder andere het magazine Kampeerauto en de app Campercontact, met meer dan 21 duizend overnachtingsplaatsen in meer dan 50 landen. De site Campercontact.com is voor én door camperaars opgezet, waarbij gebruikers de mogelijkheid hebben om reacties, foto’s, video’s en beoordelingen te plaatsen.

Meer informatie
www.campercontact.com
www.nkc.nl

Eén reactie

  1. Vele verlaten de nkc, Zeer dure campervakanties en zeer onrendabele camper verzekeringen.
    Reden dat wij en veel camperaars vertrekken en kiezen voor een neutrale club die niet op de centen uit zijn CCN en vrijecamperaars groeien op dit ogenblik nog sneller en zullen spoedig de nkc inhalen. nkc moet het hebben van nieuwe en niets vermoedende camperaars die na een jaar weer vertrekken. Ook wij ondervonden de nadeligheid van hun verzekering die vrijwel niks denkt al het gaat om schade. Niet doen dus. de nkc voegt niks toe. !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *