Camperpark Kuikhorne verkozen tot Camperlocatie van het jaar 2015

Camperaars van de NKC, Europa’s grootste camperclub, hebben Camperpark Kuikhorne in Friesland uitgeroepen tot Camperlocatie van het jaar 2015. Belangrijke kenmerken zijn volgens stemmers de vriendelijkheid van de uitbaters, het schone sanitair en de mooie omgeving. Ook het schappelijke tarief van € 10,00 per twee personen zal hebben meegewerkt aan het positieve imago.

Camperlocatie van het jaarVeel stemmers roemden de vriendelijke ontvangst door de familie Mozes, het super schone sanitair en de nette plekken. Ook is het prachtig fietsen in de omgeving van het Friese Zwaagwesteinde. Camperpark Kuikhorne is al eerder in de prijzen gevallen. Zo is het park in 2011 tweede geworden met de verkiezing van Camperlocatie van het jaar en in 2013 werd Kuikhorne derde.

De NKC houdt de verkiezing Camperlocatie van het jaar om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor campers te bevorderen. In totaal zijn er in Nederland meer dan duizend camperplaatsen, deze maakten allemaal evenveel kans op de prijs, ongeacht of het een campervriendelijke camping, gemeentelijke camperplaats of privéterrein betreft. Om kans te maken op deze prijs dient de Camperlocatie minimaal dertien beoordelingen te hebben gehad op de NKC-website Campercontact.com in het jaar voorafgaand aan de verkiezing. Het publiek koos unaniem één winnaar: Camperpark Kuikhorne aan de Jachthaven van Zwaagwesteinde. NKC-camperplaatsspecialist Frejo Blaauw van regio Noord heeft de bij de titel horende oorkonde vanmiddag aan de winnaar uitgereikt.

Over NKC en Campercontact
De NKC is met meer dan 35.000 leden de grootste belangenbehartiger van camperaars in Europa. Al 39 jaar heeft de NKC een sterke positie als specialistische consumentenorganisatie. De NKC geeft het magazine Kampeerauto uit, verkoopt verzekeringsproducten onder eigen label, organiseert reizen en evenementen en zet zich in om het camperen in Nederland te promoten. Verder voorziet de NKC in Europese camperplaatsinformatie via de website www.campercontact.com Op deze website staat gedetailleerde informatie over ruim 18.000 camperlocaties in 38 (Europese) landen. De site is voor én door camperaars opgezet, waarbij gebruikers de mogelijkheid hebben om reacties, foto’s, video’s en beoordelingen te plaatsen.

Meer informatie: www.campercontact.com en www.nkc.nl

5 reacties

  1. Uiteraard veels te duur en hoe kan de NKC dat nu zeggen. Wij gaan regelmatig naar de Bomerhof in België. De NKC geeft tevens te kennen met deze vreemde keuring dat andere camper locaties minder zijn. Bij de beesten af dat een campervereniging openlijk op het internet gaat spuien dat er maar 1 de beste is en dat de rest er niet bij hoort. Ik zeg verdomme ook mijn lidmaatschap op. het is goed met jullie !!

  2. Zo te zien vinden sommige camperaars de € 10,- per nacht nog te duur. Vanuit het oogpunt van de ondernemer zit dit kostentechnisch tegen de onderkant van de mogelijkheden.

  3. Wij staan op dit moment ook op in de verte en het bevalt prima. Ieder zijn camperplaats. Zeeland is nu eenmaal wat duurder maar de gene die zeurt hebben de meest luxueuze campers. Pak dan een gratis camperplaats als je het niet kan betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *