Bungalows CenterParcs Sandur krijgen opknapbeurt

Center Parcs Sandur stond zaterdag 16 juni in het teken van de feestelijke opening van 23 volledig vernieuwde VIP cottages. De officiële opening werd verricht door Wethouder A.J. Sleeking en kunstenares Geke Hoogstins, die een bijzondere bijdrage aan de cottages heeft geleverd. Center Parcs Sandur wordt de komende tijd bovendien ingrijpend vernieuwd.

Metamorfose
Na een complete metamorfose staan de 23 Original VIP cottages in Center Parcs Sandur garant voor optimaal genieten. De zeer luxe badkamer met 2 persoonsbubbelbad en sauna, moderne keuken en frisse styling maken deze aan het water gelegen cottages écht een plek om thuis te komen.

Alle woonkamers zijn volledig nieuw ingericht met moderne meubels en een gezellige open haard. De cottages beschikken nu over grote luxe slaapkamers en een ruim privé terras aan het water.

Grootschalige upgrade
De renovatie van deze Original VIP cottages is onderdeel van een totale upgrade van Center Parcs Sandur. De buffetzaal, bowlingbaan en winkel krijgen ook een grondige facelift en er zijn plannen om cottages bij te bouwen.

Bert de Groot, General Manager van Center Parcs Sandur, legt uit: “Center Parcs wil écht het verschil maken met compleet uitgeruste en luxueuze cottages. Onze gasten weten dat, als ze voor een verblijf op Sandur kiezen, hun tijdelijke ‘thuis’ van alle gemakken is voorzien.”

Kunst in de cottages
Eén van de hoogtepunten van de opening afgelopen zaterdag was de onthulling van een bijzonder project, een cadeau van de bekende Drentse kunstenares Geke Hoogstins uit Eext. Direct bij binnenkomst in de vernieuwde cottages wordt de aandacht getrokken door een uniek kunstwerk van deze landschapskunstenares. De prachtige afbeeldingen – elke cottage heeft een andere afbeelding van 2,5 x 2 meter, geïnspireerd op het Drentse landschap – zijn persoonlijk door Geke gesigneerd. De kunstenares verklaart: “Ik ben zeer verheugd aan dit project te hebben meegewerkt. Drenthe is één van de mooiste provincies van Nederland en ik heb getracht dit tot uiting te laten komen in elke afzonderlijke cottage.”

Meer informatie: www.centerparcs.nl/NL/NL/parken/sandur