500 huisjes binnen één dag verhuurd dankzij dancefeest

Op 4, 5 en 6 april 2014 reist de Amsterdamse danceorganisatie Loveland af naar Roompot bungalowpark Weerterbergen in Noord-Limburg. Het feest werd op dinsdag aangekondigd, op donderdag werd gestart met de verkoop en op vrijdag zat het park volgeboekt.

In één dag volgeboekt
Na de bekendmaking op dinsdag 3 september dat Loveland een weekend lang op een bungalowpark feest ging vieren, waren de reacties overweldigend. Vanaf donderdag 5 september 12:00 uur was het mogelijk om online te reserveren voor het weekend begin april 2014.

Binnen twee uur waren 250 van de 500 huisjes gereserveerd. In de uren die volgden stroomden ook de rest van het park vol. Na de balans op te maken, kon op vrijdagochtend gemeld worden dat de Loveland Weekender binnen één dag helemaal volgeboekt is zeven maanden voor het evenement plaatsvindt.

Terug naar de roots
Het eerste feest onder de Loveland-vlag werd in 1995 gehouden op een bungalowpark in Zandvoort. Het subtropisch zwembad vormde het decor voor het eerste Loveland feest en bezoekers huurden massaal huisjes om de nacht door te brengen. 18 jaar later is het tijd om terug te keren naar de roots met de Loveland Weekender. Met het uitverkopen zijn de voortekenen uitstekend om van de terugkeer naar bungalowpark een geweldig feest te maken.

Weekendje uit met vrienden
Loveland kiest ervoor om met de Loveland Weekender naar het zuiden van Nederland te trekken. De keuze van de Amsterdamse organisatie om de Randstad te verlaten, was een combinatie van beleving en omgeving. De reis naar het zuiden geeft het weekendje uit met vrienden het echte vakantiegevoel. Daarnaast ligt bungalowpark Weerterbergen in een prachtige omgeving vlakbij het Noord-Limburgse Weert. Een ideale locatie voor een onvergetelijk weekend.

Drie dagen feest
Over het programma kan nog niet veel worden verklapt, maar geen mogelijkheid wordt onbenut gelaten voor een goed feest. Dansen in het subtropisch zwembad, een openluchtfestival op zaterdagmiddag om nog maar te zwijgen over alle kleine feestjes verspreid over het terrein.

Meer informatie: http://loveland.nl/weekender-2014/
www.roompotparken.nl/vakantieparken/nederland/limburg-nl/weerterbergen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *