Record aantal exposanten op Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Een record aantal exposanten neemt deel aan Recreatie Vakbeurs van 28 tot en met 30 november in Evenementenhal Hardenberg. Eerder werd al bekend dat het aantal exposanten naar verwachting zou uitkomen rond de 200. In de afgelopen periode groeide het exposantenveld zo fors dat nu de teller op 245 staat. “Ieder jaar schommelt het aantal rond de 185. Het huidige aantal van 245 exposanten is voor deze beurs historisch hoog”, zegt Tom Verbeek namens Recreatie Vakbeurs.

Nu de vakanties erop zitten, gaan recreatieprofessionals in de komende periode hun tijd benutten om de koers voor 2018 te bepalen. Het belangrijkste inspiratiemoment om deze koers te bepalen is voor hen Recreatie Vakbeurs, zo blijkt voor het tweede jaar op rij uit de Investeringsmonitor van Marktdata onder recreatieprofessionals. “Aan inspiratie geen gebrek”, zegt Tom Verbeek. “We zijn gegroeid van drie naar zeven beurshallen, waarbij meerdere hallen zijn ingericht als themahal. De trouwe bezoekers van de beurs zien bovendien veel nieuwe exposanten. Naar verwachting zal de beursvloer op korte termijn volledig uitverkocht zijn voor exposanten”, aldus Verbeek.

Alle focus op Hardenberg
De groei van Recreatie Vakbeurs in Hardenberg komt mede door het wegvallen van de recreatiebeurzen in Gorinchem en Venray. De organisatie steekt nu alle energie in Hardenberg om de beurs nog meer te profileren als de belangrijkste recreatiebeurs van Nederland. Dat wordt onder meer gedaan door een landelijke bezoekerscampagne. Verbeek: “We groeien van een regionale beurs naar een landelijke beurs met zelfs internationale aantrekkingskracht. Het merendeel van de bezoekers bestaan uit (vakantie)park- en campingeigenaren en recreatieondernemers met diverse disciplines.”

Al het nieuws over Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2017:  #Hardenberg2017

Zie ook artikel: Trendtour Recreatie Vakbeurs Hardenberg
Meer informatie: www.recreatie-vakbeurs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *