Nominaties Leerbedrijf van het jaar ‘Recreatie’ bekendgemaakt

De genomineerden voor de verkiezing ‘Beste Leerbedrijf van het Jaar’ in de recreatiesector zijn bekend. De strijd vindt deze keer plaats tussen: Vacansoleil, Recreatiepark TerSpegelt en Roompot Hof Domburg. Een vakjury heeft uit de voordrachten drie bedrijven genomineerd. Op 16 februari tijdens Recreatie Toppers 2016 in het Spoorwegmuseum wordt de award voor ‘Beste Leerbedrijf van het Jaar 2016’ uitgereikt.

Ter Spegelt
Ter Spegelt

Elk jaar wordt de verkiezing voor ‘Beste Leerbedrijf van het Jaar’ georganiseerd in de recreatiesector. De verkiezing vormt dé erkenning voor praktijkleren in de recreatiesector. Recreatiebedrijven kunnen voor de verkiezing in aanmerking komen door voorgedragen te worden of zichzelf kandidaat te stellen. De vakjury nomineert vervolgens drie bedrijven die bezocht worden door de jury. Tijdens het jurybezoek worden de volgende criteria gehanteerd: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid van een opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, het vervullen van een ambassadeursrol en de opleidingsresultaten. De jury bepaalt samen met het publiek wie de winnaar wordt.

Niet alleen de vakjury bepaalt de winnaar, ook het publiek kan stemmen. Op www.sectorrecreatie.nl worden vanaf 18 januari 2016 in drie korte video’s de presentaties van de genomineerden geplaatst. Daar wordt ook de stempagina aan gekoppeld.

Meer informatie:
www.sectorrecreatie.nl
Bijeenkomst Recreatie Toppers 2016 (16 februari, Utrecht.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *