Nuuverstee in Borger verkozen tot beste camperlocatie

Camperaars hebben De Nuuverstee in het Drentse Borger uitgeroepen tot Camperlocatie van het jaar 2016, een verkiezing van de NKC; Europa’s grootste camperclub. Belangrijke kenmerken zijn volgens bezoekers een perfecte, nette plek, met uitstekend sanitair en vriendelijke beheerders.

De NuuversteeCamperlocatie De Nuuverstee van familie Hulshof in Borger scoort met een 9,5 het hoogst op Campercontact.com. Veel stemmers zijn zeer te spreken over de vriendelijke ontvangst door Wim en Roelie Hulshof en het schone sanitair. Ook is het prachtig fietsen in de omgeving van het Drentse Borger.

De NKC houdt de verkiezing Camperlocatie van het jaar om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er in Nederland 1.139 camperlocaties. Deze maakten allemaal evenveel kans op de prijs, ongeacht of het een campervriendelijke camping, gemeentelijke camperplaats of privéterrein betreft. Om kans te maken op deze prijs, dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de verkiezing minimaal dertien beoordelingen te hebben gehad op de NKC-website Campercontact.com. Na een nek-aan-nekrace met Camping Boerderij Wetland en Camperpark Kuikhorne (de winnaar van vorig jaar) koos het publiek camperplaats De Nuuverstee in Borger als winnaar.

NKC-camperplaatsspecialist Frejo Blaauw heeft de bij de titel horende oorkonde aan de familie Hulshof uitgereikt. De sitecode op Campercontact.com van De Nuuverstee is 15158.

Over NKC en Campercontact
De NKC, Europa’s grootste camperclub, is opgericht in 1976 en viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Als vereniging behartigt de NKC de belangen van campergebruikers in Nederland. De NKC heeft eigen verzekeringen, organiseert groepsreizen en is uitgever van onder andere de populaire smartphone-app Campercontact, met bijna 20.000 overnachtingsplaatsen in 40 (Europese) landen. De site Campercontact is voor én door camperaars opgezet, waarbij gebruikers de mogelijkheid hebben om reacties, foto’s, video’s en beoordelingen te plaatsen.

Meer informatie:
www.campercontact.com
www.nkc.nl

3 reacties

  1. Prijzen winnen en goed gastheerschap doe je door deelname in Arthuur Routeverhalen, blijkt uit de prijs die de Nuuverstee heeft gehaald. Vooral door het aantrekkelijke fietsen door Borger en omgeving met Arthuur Routeverhalen.

  2. Ik wist niks van deze verkiezing. Op zich een leuke plek met veel muggen in de zomer, maar onze voorkeur gaat toch uit naar camperplaats in Valkenburg en de Zwaan. Wat mij opvalt is dat de reviews erg op elkaar lijken. Heeft de familie en kenniskrijg niet een steentje bijgedragen aan de goed afloop.

  3. Het vriendelijke ontvangst en het schone sanitair, ja daar staat het vol mee. beetje standaard recensie dat zo van de buurman kan zijn. Ik sluit me ook aan bij van Doorn. Wij staan nu op dit ogenblik op een camperplaats dat meer heeft en mooier van opzet dan de aangebrachte winnaar. Maar goed, iedereen zijn smaak. succes er mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *