Vekabo lanceert bemiddelingssite lastminute-naardeboer.nl

Op woensdag 23 juni 2016 gaat www.lastminute-naardeboer.nl online. Met deze website van Vekabo Nederland beschikt de vakantieganger, op zoek naar een voordeeltje, makkelijk en snel over lastminute-bestemmingen in Nederland, middenin het boerengroen.

BeeldLastminute-Naardeboer.nlHoe werkt het?
Op www.lastminute-naardeboer.nl geeft de gast aan waar en met hoeveel mensen zij op vakantie willen, op welke voorkeursdatum en in wat voor soort accommodatie. Deze aanvraag komt terecht bij de aangesloten Vekabo-leden. Zij geven binnen minimaal 4 uur en maximaal 20 uur een persoonlijk aanbod dat aansluit op de wensen. Zo wordt een deel van het zoekwerk gedaan door de aanbieders.
De gasten maken hun keuze, de aanvraag wordt bevestigd en… De tassen kunnen worden ingepakt voor de vakantie.

Totaal nieuw in deze branche
Voorzitter Vekabo Nederland, Ellen Kok: ‘Vekabo Nederland zet met deze actiesite een totaal vernieuwende stap in de recreatiebranche. Ons concept van bemiddelaar is uniek. Geen enkele andere partij in de markt brengt op deze manier (en kosteloos) vraag en aanbod samen.’

Wat is Vekabo Nederland?
De ruim 1400 accommodaties van vereniging Vekabo Nederland zijn te vinden op of in de buurt van (voormalige) boerderijen, middenin het groen. Onze leden verhuren campings, bed & breakfasts, vakantiehuizen, appartementen, stacaravans, pipowagens, hooimijthuizen, chalets en groepsaccommodaties. Vekabo-leden hebben bedrijven met vee of drijven fruit-, akker- of tuinbouwbedrijven. Of ze leven en/of werken op een voormalige boerderij.

Meer informatie www.lastminute-naardeboer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *