Roompot organiseert ‘obstacle run’ door Drenthe

In het weekend van 30 september en 1 oktober vindt in de Hunze voor het eerst een bijzonder sportief buitenweekend plaats: een obstacle run.

De run, over drie afstanden en drie verschillende parcoursen, vormt het hoogtepunt van dit outdoor weekend. Ook de ATB-tocht (All Terrain Bike) van 15 kilometer over het strand op zondag is een uitdaging voor de doorgewinterde terreinfietser.

Roompot Vakanties organiseert dit jaar voor het eerst het Hunze Outdoor Weekend, waaraan het hele gezin kan deelnemen. Zo is er voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën een speciale run van 2 en 4 kilometer door de Hunze, voorafgaand aan de grote run van 8 kilometer voor volwassenen door het Drentse landschap. De ATB-tocht op zondag vindt plaats op het strand onder leiding van fietsspecialist Egbert Egberts. Tijdens een speciale ATB-kidsclinic later op de dag leren kinderen fietsen op een mountainbike en kunnen ze racen over een speciaal aangelegd parcours.

Programma zaterdag 30 september
10.00 uur: Start Hunze Outdoor Kiezelrun (2 km, 8+)
11.30 uur: Start Hunze Outdoor Keirun (4 km, 12+)
14.00 uur: Start Hunze Outdoor Hunebedrun (8 km, 18+)

Het is mogelijk om tot een half uur van tevoren in te schrijven op Vakantiepark Hunzedal in Borger. Vooraf inschrijven is ook mogelijk en aan te raden, dit kan via deze pagina.

Programma zondag 1 oktober
10.00 – 11.00 uur: Start ATB-tocht (15 km, meerdere rondes mogelijk)

De obstacle run en de ATB-tocht zijn openbare evenementen en voor iedereen toegankelijk.

Over Roompot Vakanties
Roompot Vakanties is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en heeft meer dan 2100 medewerkers. Ieder jaar worden er zo’n 10 miljoen overnachtingen geboekt in de 40 eigen vakantieparken in Nederland en Duitsland. Ook biedt Roompot Vakanties nog meer dan 150 vakantiebestemmingen aan in Europa, waarvan de meeste in Frankrijk en België. Naast vakantieparken en campings heeft Roompot Vakanties een breed pallet aan accommodaties als hotels en resorts, van comfortabel tot zeer luxe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *