Elkeplek (verblijven) maakt combinatie met Tiqets (entreetickets)

Het nieuwe marketingplatform van de recreatiesector (RECRON), Elke Plek, is een samenwerking aangegaan met Tiqets. Door deze samenwerking is Elke Plek in staat om de bezoekers van het platform op basis van hun specifieke behoefte te voorzien van toegangskaarten voor evenementen, concerten, musea of andere vormen van entertainment in combinatie met beschikbare verblijfsaccommodaties. Groot verschil met de traditionele boekingsplatforms is dat deze veelal aanbodgericht zijn. Elke Plek wil vooral vraaggericht te werk gaan.

ticketsOp de meeste boekingswebsites kan de consument zoeken op basis van locatie en type accommodatie. Dat zal ook op Elke Plek mogelijk zijn. Maar daarnaast wil het platform nieuwe manieren vinden om op basis van de beleving van de consument de juiste verblijfsaccommodatie te presenteren. De samenwerking met Tiqets draagt daaraan bij. Op www.elkeplek.nl komt een onderdeel ‘festivals’ op basis waarvan de bezoeker beschikbare accommodaties kan vinden in de buurt van een festival of ander evenement.

Behoefteketen
“Met deze functionaliteit willen we de consument op een heel andere manier accommodaties gaan tonen. Volledig vanuit de behoefte en beleving van de consument.” Aldus Jeroen Wilhelm, oprichter van Elke Plek. “Stel je wilt een muziekfestival bezoeken. Dan is dat de primaire behoefte. Een passende accommodatie komt daarna. Met Elke Plek willen we vooraan in de behoefteketen zitten zodat we de consument volledig kunnen bedienen. “ zegt Wilhelm. Door de samenwerking met Tiqets is het ook mogelijk om op Elke Plek direct toegangskaarten voor het evenement te kopen.
“Tiqets biedt een unieke database met ruim 600.000 evenementen in ruim 5.000 steden in 150 landen.” stelt Luuc Elzinga, CEO van Tiqets. “Onze ambitie is om de customer journey letterlijk en figuurlijk te verrijken. Een reis of een vakantie wordt veel aangenamer als je tijdens dat verblijf ook allerlei plaatsen gaat bezoeken, welke ze voorafgaande of tijdens hun reis kunnen boeken” aldus Elzinga. “We willen ons groeiende aanbod via partners zoals Elke Plek op een relevante manier aan de consument aanbieden.”

Leisure leefstijlen
Centraal op Elke Plek staat het maken van een juiste match tussen vraag en aanbod waarbij de behoefte van de consument centraal staat. Elke Plek wil ervoor zorgen dat iedere consument de accommodatie vindt, die bij zijn persoonlijke profiel en behoefte past. Om die match tot stand te brengen, maakt Elke Plek gebruik van de door brancheorganisatie RECRON ontwikkelde Leisure leefstijlen. Hierbij wordt ook vanuit de behoefte en het profiel van een consument gekeken wat het meest passende aanbod voor hem of haar is.

Over Elke Plek
Elke Plek is een website (www.elkeplek.nl) die plaats biedt aan ieder type recreatiebedrijf om zich te presenteren en om boekingen te verkrijgen. Het betreft kampeerbedrijven, bungalowbedrijven, groepsaccommodaties, Sauna en Wellness bedrijven, zwembaden, outdoor bedrijven en dagrecreatie. Voor de consument is Elke Plek de plek om al het volledige aanbod overzichtelijk bij elkaar gepresenteerd te krijgen. Boekingen op Elke Plek vinden direct bij de ondernemer plaats. Dat noemt Elke Plek ‘Boeken bij de bron’. Elke Plek is een handelsnaam van Recreatie Nederland BV en is powered by RECRON. Medio oktober dit jaar wordt de website gelanceerd.

Over Tiqets
Tiqets biedt toegang tot de grootste en meest intelligente database ter wereld met daarin tickets voor allerlei entertainment, zoals concerten, festivals, sportwedstrijden, musea en tours in meer dan 5000 steden in 150 landen. De Tiqets technologie, API en whitelabel, kan op vele manieren en plekken geïntegreerd worden in de website, e-mails, app’s, front-office applicaties, tv schermen, etc. van partners, zoals OTA’s, luchtvaartmaatschappijen en hotelketens ten behoeve van het bieden van een waardevolle en inspirerende reiservaring voor de klant. Tiqets biedt daarbij een unieke guest-first filosofie. De enige doelstelling voor de Tiqets klantenservice is om de klant een geweldige reiservaring te bieden. Voor meer informatie over Tiqets: www.tiqets.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *