Congres recreatietoppers in teken van talentmanagement

Om talent te werven, ontwikkelen en behouden moet u als recreatieondernemer goed weten hoe u ervoor staat en waar u naartoe wilt. Daarom is talentmanagement het centrale thema tijdens Recreatie Toppers 2013 op donderdag 21 maart 2013 in Hof van Saksen te Nooitgedacht.

In het plenaire gedeelte delen twee succesvolle managers hun ervaringen en aanpak:

  • Hélène Popping, directeur van sportbedrijf Drachten is de eerste spreker. Ze vertelt waarom zij enkele jaren geleden met talentontwikkeling is gestart, wat het heeft gekost en wat het haar bedrijf heeft opgeleverd.
  • Marc Lammers, voormalig bondscoach van het Nederlands dameshockeyteam en sinds 2012 bondscoach van het Belgische herenhockeyteam, sluit de middag af. Hij won met het dameshockeyteam in 2004 Olympisch zilver in Athene en in 2008 Olympisch goud in Beijing en deelt zijn visie op het belang van talentontwikkeling.

Er vinden ook nog diverse powerworkshops plaats:

In twee rondes gaan de deelnemers interactie aan de slag met korte presentaties, waarin cases, praktijkervaringen en ideeën over talentenontwikkeling worden gedeeld en bediscussieerd. Voor een beschrijving van de powerstands kijkt u hier

Recreatietoppers
Het congres Recreatietoppers wordt jaarlijks georganiseerd door het Sociaal Fonds Recreatie. De Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) vertegenwoordigt de sectoren verblijfsrecreatie (campings, bungalowparken en groepsaccommodaties), zwembaden en buitensportbedrijven. Het bestuur van SFRecreatie bestaat uit vertegenwoordigers namens werkgevers (RECRON) en werknemers (FNV Recreatie, CNV Vakmensen en Abvakabo FNV). Bij SFRecreatie zijn ruim 1600 bedrijven aangesloten waar in het hoogseizoen ruim 31.000 werknemers werken.

Meer informatie en aanmelden: http://sectorrecreatie.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *