Vernieuwd COMM museum in Den Haag rekent op 100.000 bezoekers

Het oude Postmuseum in Den Haag is zaterdag 3 november heropend met een compleet nieuw concept. Onder de naam ‘COMM’ vinden we nu een expositie over communicatie, maar er is ook ruimte voor activiteiten, events, trainingen en netwerken. Het museum laat de bezoeker ‘de impact van communicatie’ ervaren.

Directeur a.i. Tobias Walraven is duidelijk over de ambitie: “Wij menen een heel relevant thema te pakken hebben en willen hier minimaal 100.000 bezoekers per jaar kunnen verwelkomen.”

Vernieuwend concept
COMM is een museum, maar ook veel meer dan dat. Je kunt er ontdekken, leren, loungen, flexwerken, lunchen en rustig de krant lezen onder het genot van een kopje koffie. Elke woensdagavond is er een COMM Live event en er zijn workshops & trainingen voor iedereen; Van basisschool leerling tot communicatieprofessional. Het gebouw is ook beschikbaar voor evenementen. De ruimtes zijn geschikt voor gezelschappen tot 650 personen.

Tentoonstellingsbouwer Marielle Beek van Perspekt legt in onderstaande video uit hoe het ‘Warenhuis van Communicatie’ is ontwikkeld waarin tentoonstellingen en activiteiten worden samengebracht.

Meer informatie: www.comm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *