TV-programma’s Efteling verhuizen van RTL naar Nickelodeon

Per 1 april zijn Nickelodeon en de Efteling een samenwerking met elkaar aan gegaan. De Efteling-programma’s Sprookjesboom, Jokie en Raveleijn verhuizen naar de kinderzender en zijn vanaf maandag 13 april te zien bij Nickelodeon. Daarnaast betekent deze samenwerking ook een gloednieuw programma voor Nickelodeon Nederland en Vlaanderen: Erecode. In deze avontuurlijke spelshow voor kinderen vormt de Efteling het decor.

efteling sprookjesboomAvontuurlijke spelshow
In Erecode vormt de Efteling het decor voor een avontuurlijke strijd tussen vier teams die de eer van hun Rijk verdedigen. Door het volbrengen van uitdagingen die in de vier Rijken van het attractiepark in en rond de attracties plaatsvinden, komen de teams van twee kinderen tussen de 9 en 12 jaar oud, steeds dichter bij het ultieme doel: het kraken van de Erecode en Ereburger worden van de Efteling! Naast de spannende tv-show kunnen de kijkers thuis meespelen via de Erecode app. Kinderen worden hiermee actief betrokken bij het spel.

Maurice Hols General Manager Vicacom International Media Networks/ Nickelodeon Benelux: “Wij zijn erg trots dat de Efteling met deze samenwerking voor ons gekozen heeft. De multimediale serie Erecode en ook de bestaande programma’s zijn een waardevolle aanvulling op onze succesvolle kinderprogrammering”.

Programmering
De kinderprogramma’s Sprookjesboom en Jokie zijn vanaf 13 april elke werkdag respectievelijk om 10.30 uur en 10.40 uur op Nickelodeon te zien. Erecode is vanaf 6 juni elke zaterdagochtend om 10.00 uur bij Nickelodeon te zien. De serie Raveleijn zal naar verwachting vanaf eind juli te zien zijn op de kinderzender.

Meer informatie:
www.branddeli.nl
www.efteling.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *