Nieuwe spaarcampagne Albert Heijn en Efteling met augmented reality

Van 13 tot 26 februari kan er weer gespaard worden voor korting op Eftelingkaartjes. Nieuw dit jaar is dat klanten de Efteling thuis kunnen beleven door middel van augmented reality (AR). Speciaal voor Albert Heijn en Efteling is een “Albert Heijn-Efteling’’ app ontwikkeld waarin klanten zeven Efteling-verhalen in AR kunnen beleven.

In de app, geschikt voor zowel iOS als Android apparaten, staat Efteling-content centraal. Door het scannen van een Eftelingzegel kunnen kinderen, en natuurlijk ook volwassenen, met AR zeven verschillende Efteling-verhalen tot leven brengen. De verhalen kunnen overal beleefd worden, met vriendjes rond de keukentafel of als voorleesverhaal voor het slapen gaan. Ook kunnen ze door middel van de 360º functie twee spannende achtbanen alvast thuis beleven. De app is vanaf zaterdag 11 februari beschikbaar.

Augmented reality
Augmented reality, oftewel toegevoegde realiteit, is een live, direct of indirect, beeld van de werkelijkheid waaraan elementen worden toegevoegd door bv een mobiel. Augmented reality zorgt voor versterking van beleving. In elk Efteling-verhaal komt de hoofdpersoon in AR tot leven die de kijker meeneemt in zijn/haar bijzondere verhaal.

Met korting naar de Efteling
Bij elke vijf euro aan boodschappen krijgt de klant een zegel. Vier zegels is een volle spaarkaart en betekent 10 euro korting op een Efteling ticket. Inleveren kan tot en met 11 juni bij de kassa van Albert Heijn. De Efteling bestaat dit jaar 65 jaar, een extra reden om nieuwe herinneringen te komen maken.

Meer informatie:
Efteling app op ah.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *