Nieuwe Indoor Skydive in Twente rekent op 60.000 bezoekers

Indoor Skydiving attractie ‘Aerodium’ rekent op 60.000 extra bezoekers per jaar voor de plaats Hulsbeek. Initiatiefnemer Ton Wennink kondigt aan dat de nieuwe attractie eind 2017 kan worden geopend.

Met de bouw van de attractie naast het Buitenhuys is ca. Euro 6,5 miljoen gemoeid. “Aerodium wordt de grootste en duurste attractie ooit in deze regio”, aldus Wennink. “Het is spanning & sensatie vergelijkbaar met een vrije val-ervaring uit een vliegtuig, levensecht gerealiseerd in een veilige omgeving.” Daarbij zal Aerodium werk bieden aan 40 professionals.

skydive3Iedereen kan indoor skydiven
Aerodium wordt de tweede locatie in de wereld die een levensechte nabootsing is van het echte werk, zónder de noodzaak in een vliegtuig te stappen. Begeleid met een instructeur kun je in een verticale glazen tunnel op lucht zweven en zelfs acrobatische kunsten uithalen voor de geoefenden met windsnelheden tot wel 300 km/h. Iedereen kan indoor skydiven! En iedereen mag indoor skydiven indien je ouder bent dan 4 jaar, geen schouders uit de kom hebt gehad of last hebt van rugklachten. Doch ook in het geval van een handicap of lichamelijke beperking kun je het ultieme gevoel van vrijheid ervaren, en gewoon gaan indoor skydiven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *