Goede start voor Aqua Mexicana in Slagharen

Het nieuwe waterpark Aqua Mexicana in Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft een vliegende start gemaakt. Sinds de opening in mei dit jaar hebben 75.000 bezoekers het park bezocht. Daarnaast heeft Aqua Mexicana de publieksprijs gekregen van Kidsvakantiegids als “beste vakantie met Aquapark”. Zoover plaatste begin deze maand het waterpark op nummer 6 in Europa.

aqua mexicana slagharenSlagharen opende in mei 2015 een groot indoor- en outdoor waterpark van 5.200 m² in sferen van de Mexicaanse oudheid. Het watercomplex heeft 10 glijbanen met een totale lengte van 546 meter, waarvan 3 bijzonder groot en interactief met special effects. Ook beschikt het park over een bubbelbad voor 70 personen, een zwembad en diverse waterspeelplaatsen.

Directeur Wouter Dekkers is erg trots op de eerste resultaten. “Het overtreft al onze verwachtingen in zowel gasttevredenheid als aantal bezoekers. Ruim twee maanden na de officiële opening blijkt het wisselvallige weer en tropische hitte veel bezoekers te trekken. Slagharen kan nu beter inspelen op de verschillende weertypen en zo een leuk dagje uit of vakantie uit meer garanderen”.

Meer informatie: www.slagharen.com/waterpark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *