Cool Event Scheveningen trekt 130.000 bezoekers in twee maanden

De 10e editie van Cool Event Scheveningen is afgelopen weekend tot een einde gekomen. De schaatsbaan op het Kurhausplein, de ICE Expo op de boulevard en de Roetsjbaan van De Pier richting de Palace Promenade trokken dit jaar ruim 130.000 bezoekers.

“Het is fantastisch dat de jubileumeditie van het Cool Event wederom een recordaantal bezoekers naar Scheveningen heeft getrokken. Mede dankzij het winterweer en de fijne samenwerking met onze partners hebben al die mensen de talloze activiteiten van het Cool Event optimaal kunnen beleven. Op naar de 11e editie!’’, aldus Lars de Geus, medeorganisator van Cool Event Scheveningen.

Behalve de schaatsbaan, ICE Expo en vernieuwde roetsjbaan, konden bezoekers dit jaar ook genieten van o.a. een muzikale Kerst-Mis on Ice, een ijskoude bootcamp op de schaatsbaan én de Coca Cola Truck. De volgende editie van het Cool Event staat vooralsnog gepland van 12 november 2017 t/m 14 januari 2018.

Over Cool Event
Dit jaar was alweer de 10e editie van het Cool Event in Scheveningen. Onder leiding van organisatoren Damiano D’Alba, Lars de Geus en Sainah Reis hebben ook dit jaar de ondernemers van Scheveningen en Den Haag de handen ineen geslagen om dit evenement mogelijk te maken. Samen gaan zij elk jaar de uitdaging aan om het evenement groter en leuker te maken. Zoals ieder jaar was de schaatsbaan op het Kurhausplein het middelpunt van het Cool Event. Hier kon iedere dag van 10.00 uur tot 22.00 uur geschaatst worden. Op de boulevard kon men vanaf de Pier naar beneden glijden over een 30 meter lange ijsglijbaan en bij de ICE Expo bijzondere ijssculpturen bewonderen

Meer informatie: www.cooleventscheveningen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *