Achtbaantester gezocht

De Nederlandse kortingswebsite Uitmetkorting.nl is op zoek naar een achtbaantester voor deze zomer. Het gaat om een vrijwillige functie, waarvoor de tester twee gratis toegangskaartjes per park ontvangt. De parken die worden bezocht zijn: Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland.

walibi sound of speed
Walibi Speed of Sound

Functie-eisen
Over welke kwaliteiten de achtbaantester moet beschikken? Uiteraard stalen zenuwen en een sterke maag! Daarnaast moet de kandidaat een adrenalinejunkie zijn, van hoogtes, snelheid en steile afdalingen houden, maar hij of zij moet ook nauwkeurig en punctueel zijn. Daarbij dient degene die deze functie gaat vervullen, natuurlijk beschikbaar te zijn om deze zomer zeven verschillende pretparken te bezoeken.

Doel
De achtbaantester dient de rollercoasters van de attractieparken Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland te beoordelen op verschillende criteria zoals bijvoorbeeld thrill, misselijkheid en comfort. Met de uitslag van het onderzoek wil de site die kortingen op uitjes aanbiedt, zijn bezoekers meer inhoudelijke informatie geven over de kwaliteit van de achtbanen en pretparken.

Hoe kans te maken?
Solliciteren kan via de vacature op: https://www.uitmetkorting.nl/achtbaantester

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *